Sunday, November 24, 2013

Mirin Dajo - omul cu sabia în piept

Un olandez pe nume Mirin Dajo, născut în 6 august 1912 (decedat în 26 mai 1948), a devenit faimos datorită abilităţii sale de a-şi introduce în corp diferite obiecte ascuţite fără ca acesta să se rănească. Mirin a reuşit să uimească medici din întreaga lume cu abilitatea sa.



Mirin Dajo s-a născut în Rotterdam şi în timpul copilăriei a avut parte de vise ciudate şi câteva activităţi paranormale. La vârsta de 33 de ani a descoperit că este foarte diferit faţă ce oamenii obişnuiţi. Acesta îşi dă demisia de la slujba sa din Rotterdam şi pleacă la Amsterdam. Ajuns acolo a început să strângă bani de la oameni pe care îi lăsa să îi străpungă corpul cu diferite obiecte ascuţite. El, de asemenea, mai înghiţea sticlă şi mesteca lame de ras fără să îi provace răni grave.


Într-un interviu acordat unui ziar, Mirin spunea că s-a autotestat punându-şi fier de călcat pe piept fără să simtă durere sau arsuri, de asemenea şi-a turnat apa fiartă peste mâini şi nici atunci nu i s-a întâmplat nimic. Mai mult, Mirin s-a împuşcat în cap de două ori, o dată în frunte şi o dată de asuprea ochiului stâng.







No comments:

Post a Comment